Hírek

Öko-Erdei Iskolánk saját helyszíneken

Minden Kedves Kollégánknak és Tagtársunknak!

Azzal a messzire tekintő jó hírrel szolgálunk, hogy elkezdtük iskolások számára az Öko-Erdei Iskolánk saját helyszíneinek a kiépítését Magyarországon!

Kivétel nélkül Természetvédelmi területeken - vagy közvetlen szomszédságában -, valamint az osztálykirándulások gyakori színhelyein üzemelünk be olyan házakat, ahol egy-egy osztály szálláslehetőséget kaphat 1800 Ft/fő/nap áron.

A házakban természetesen fürdőszoba, konyha, nagy kert is található - ahol díjmentesen sátor is felállítható. Helyi specialitásként pl. biciklik is rendelkezésre állnak, de több túravezető is várja az osztályok megjelenését.

Arra kérem a Tisztelt Osztályfőnököket és iskolai kirándulás szervezőket, hogy írják meg az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. emailcímre, hogy Aggtelektől-Szegedig és Záhonytól az Őrségig hová kívánnak menni az elkövetkezendő három évben 2-3-5 napra?

A tervezett régiók: Őrség, Zalai-dombság, Somogyi-dombság, Pécs- Villány, Zselic, Balaton, Bakony, Budapest, Aggtelek, Mátra, Bükk, Tokaj, Tisza-tó, Szarvas.

Módosítás: ( 2016. november 07. hétfő, 16:39 )

 

Néhány fontos szó

Szeretettel üdvözlöm Önt és Téged!

Közös honlapunkat azzal a céllal hoztam létre, hogy a rendelkezésünkre álló összes eszközzel segítsük a kisgyermekek fejlődési folyamatát - ívét - ami az óvodából az iskolába vezet.
Ebben a "hídépítő" tevékenységben segítséget nyújtunk az iskola-elkészítő folyamatokhoz s a már iskolába járóknak képzéseinkkel könnyebbé és hatékonyabbá tesszük a tanulnivalók elsajátítását. Ennek érdekében fogadjuk nem csak szakemberek segítségét, hanem várjuk a szülők kérdéseit, tapasztalatait is.
Az ovisulinet.hu egyre bővülő terjedelemben áll látogatói rendelkezésére s reméljük egyre nagyobb megelégedésére.


Tóth Erika Katalin
programvezető
 


Alapfogalmak
Bejelentkezés
Hírlevél beállítások